2020. január 26.

Adománygyűjtés


A közelgő ünnepek alkalmából az Agrároktatási és Kutatási Dolgozók Szakszervezeti Bizottsága, a MÉK Sport és Egészséges Életmód Bizottság, valamint a Debreceni Református Egyetemi Gyülekezet Böszörményi úti közössége adománygyűjtést szervez a Református Szeretet Szolgálat tevékenységének megsegítésére.
Leadási határidő: 2017. december 15. További információ: https://portal.agr.unideb.hu/reszletek.html?contentID=2300 Plakát: https://portal.agr.unideb.hu/media/Plakat_adomany_25899.pdf
Plakát

Kedves Kolléganők/Kollégák!

A közelgő ünnepek alkalmából az Agrároktatási és Kutatási Dolgozók Szakszervezeti Bizottsága és a MÉK Sport és Egészséges Életmód Bizottság, valamint a Debreceni Református Egyetemi Gyülekezet Böszörményi úti közössége adománygyűjtést szervez a Református Szeretet Szolgálat tevékenységének megsegítésére. 

Az adományokat Tamás Gergely a lencztelepi és Czeglédi Pál a hajdúbagosi Református Egyházközség lelkipásztora az ott élő rászoruló családok gyermekeinek juttatja el.

Kovács Gergely egyetemi református lelkész a Klinika gyermek onkológiai osztály beteg gyermekeinek juttatja el.  

Az adományoknál új és használt gyermek játékokra, könyvekre, édességre és ruhára gondoltunk. 

Az adományokat a Főportán, valamint az Intézetekben és Tanszékeken kihelyezett dobozokba kérjük elhelyezni, illetve a Szakszervezeti Irodába beadni 2017. december 15-ig. 

Segítő támogatásukat előre is köszönjük.


Dr. Sárvári Mihály sk.                                      Oláhné Tóth Ibolya sk.

SzB elnök                                                           SzB titkár

Felhasználónév / jelszó:
**
Debreceni Egyetem Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság
Cím: H-4032 Debrecen, Böszörményi út 138. ¤ Posta cím: 4002 Debrecen, Pf. 400. ¤ E-mail:
Telefonszám: +36- (52) 508-444 ¤ Telefax: +36- (52) 413-385