2018. július 17.

Dolgozói DErbi a Debreceni Egyetemen


Idén először, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Dolgozói DErbi - a Debreceni Egyetem Dolgozói és Családi Napja. Ezen a napon a munka helyett színes programkavalkád garantálja az elfoglaltságot a legkisebbeknek és a felnőtteknek egyaránt. További információ: https://portal.agr.unideb.hu/reszletek.html?contentID=2172
A rendezvény a Nagyerdei Stadion Északi Rendezvényterén és a HALL-ban kerül megszervezésre 2016. június 10-én, pénteken 10.00 és 20.00 óra között.
Dolgozói DErbi a Debreceni Egyetemen
Értünk. Velünk. Nekünk.

Kedves Munkatársak!

Több ezer ember tölti munkával hétköznapjait a Debreceni Egyetem Campusain, ahol a gördülékeny munka, az intézmény jó hírnevének kialakítása és megőrzése nem valósulna meg dolgozóink szakértelme, elhivatottsága nélkül.

Szeretnénk, ha Önök az Egyetemet nem csak munkahelyüknek tekintenék, hanem egy olyan közösségnek, amelynek tagjaival jó együtt lenni, egész életre szóló élményeket szerezhetnek, hosszú barátságokat köthetnek. A családbarát szellemiség jegyében arra törekszünk, hogy munkavállalóinknak a munkaidőn túl olyan alkalmakat is teremtsünk, ahol a kikapcsolódásé, a feltöltődésé, a közvetlenebb kapcsolatépítésé a főszerep.

Ennek szellemiségében szervezzük meg a Dolgozói DErbit - a Debreceni Egyetem Dolgozói és Családi Napját - idén először, hagyományteremtő szándékkal. Ezen a napon a munka helyett színes programkavalkád garantálja az elfoglaltságot a legkisebbeknek és a felnőtteknek egyaránt.

A rendezvényt a Nagyerdei Stadion Északi Rendezvényterén és a HALL-ban szervezzük, 2016. június 10-én, pénteken 10.00 óra és 20.00 óra között.

Az egész nap ingyenesen látogatható programok ízelítőjét a mellékletben találja.

Munkatársaink benevezhetnek főzőversenyre, ugrálhatnak az egyetemi ugrálóvárban, zumba bemutatón frissülhetnek fel, dolgozói Ki-mit-tud?-on mutatkozhatnak be, különböző sportolási lehetőségeket és eszközöket (streetball, segway, lábtenisz, sakk, darts, csocsó, tollas, frizbi, foci golf, floorball stb.) próbálhatnak ki továbbá egészségpont (vérnyomás-, vércukorszint-, koleszterinszint-, testtömegindex- mérés, szaktanácsadás, stressz- és konfliktus tesztek stb.) kialakítását tervezzük. A Nagyerdei Víztoronyban a falmászás és a kilátó is ingyenesen látogatóható lesz a DErbi Dolgozói Napon. Dolgozóink gyermekei kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, ahol arcfestés, gyöngyfűzés, póló- és táskafestés, pónilovaglás teszik változatossá számukra is a rendezvényt.

A kisebbeket Tompeti és Barátai, a felnőtteket az esti koncerten a Wellhello fellépése szórakoztatja.

A rendezvény résztvevőinek egy-egy ingyen itallal, fagyival és kenyérlángossal is kedveskedik az intézmény.

Ahhoz, hogy minden kolléga részt tudjon venni a Dolgozói DErbin, a pénteki munkavégzés alól felmentést kapnak, azonban az intézmény minden egyes szervezeti egységének a minimális szolgáltatásokat biztosítani kell. A rendezvény napját oktatás mentes munkanapnak is nyilvánítjuk. Azon dolgozók, akik nem kívánnak részt venni a rendezvényen, kötelesek pénteki munkarend szerint végezni feladataikat.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációra kizárólag a http://regisztracio.unideb.hu/DErbi oldalon van lehetőség, 2016. június 3-ig.

A rendezvényen a Debreceni Egyetem dolgozói és családtagjaik, közvetlen hozzátartozóik (férj/feleség és/vagy gyermek(ek)) vehetnek részt.

Az előzetesen regisztrált személyek részére a belépéshez szükséges karszalag a rendezvény napján, a beléptető kapunál vehető át.

A nap során dolgozóink többféle módon mérhetik össze rátermettségüket. A vetélkedőknek, versengésnek különböző formájában tehetik próbára magukat és bizonyíthatják, mennyire összeszokott közösségben töltik a dolgos hétköznapokat.

Ezúttal invitáljuk az intézmény polgárait a "DElikát Főzőversenyre" és a "felfeDEzettjeink Ki-mit-tud?" versenyekre is.

A "DElikát Főzőversenyre" a nevezés ingyenes, 3-10 fős munkahelyi csapatok jelentkezését várjuk és slambuc vagy bográcsgulyás elkészítésével indulhatnak a megmérettetésen a csoportok. Az alapanyagot minden csapat számára ingyenesen biztosítjuk!

A főzőversenyről a mellékelt felhívásban adunk további tájékoztatást.

A jelentkezéseket a http://regisztracio.unideb.hu/DElikat oldalon várjuk, 2016. május 27-ig.

A "felfeDEzettjeink Ki-mit-tud?"-on bemutatkozhat bárki, aki saját munkatársaival alkot egy zenés, művészeti vagy táncos formációt, illetve olyan dolgozó is, aki munkahelyen kívüli tagokkal bővített együttesben szeretné szórakoztatni a közönséget.

A színpadi fellépés részleteit szintén csatoljuk levelünkhöz, várjuk az egyetemi tehetségek regisztrációját a http://regisztracio.unideb.hu/felfeDEzettjeink felületen, szintén 2016. május 27-ig.

Minden munkatársunk és családja számára élményekkel teli szórakozást kívánunk!

Dr. Szilvássy Zoltán rektor
Dr. Bács Zoltán kancellár
Felhasználónév / jelszó:
**
Debreceni Egyetem Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság
Cím: H-4032 Debrecen, Böszörményi út 138. ¤ Posta cím: 4002 Debrecen, Pf. 400. ¤ E-mail:
Telefonszám: +36- (52) 508-444 ¤ Telefax: +36- (52) 413-385