2017. február 19., vasárnap
Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az Agrártudományi Központ tevékenységével kapcsolatos speciális igazgatási területeit -hivatali adminisztráció, agrárszakmai jogi ügyek, stratégiai tervezés, termelés-igazgatás - saját hatáskörében, főigazgatói irányítás alatt szervezi. A Központ munkáját az ATK Főigazgatói Hivatal, szolgáltató szervezeti egységek, illetve egyéb szervezeti egységek segítik. 

A Főigazgatói Hivatal legfontosabb feladata az Agrártudományi Központ igazgatási, szervezési és koordinációs feladatainak ellátása, szoros együttműködésben a Főigazgatói Hivatalon belül az alábbi irodákkal: Igazgatási Iroda, Minőségügyi Iroda, Jogi és Humánpolitikai Iroda, Földhasználati és Földvédelmi Iroda, valamint a Főigazgatói Szolgáltató Iroda.

Az ATK Főigazgatói Hivatal igazgatási feladatait az Igazgatási Irodán keresztül látja el. Az Igazgatási Iroda segíti a főigazgató napi munkavégzését, elvégzi a Központ feladataihoz kapcsolódó igazgatási és szervezési feladatokat. Tevékenysége során szakmai konferenciákat, továbbképzéseket, megbeszéléseket szervez, gondoskodik azok előkészítéséről. Közreműködik továbbá a Kabinet, az ATK Tanács üléseinek előkészítésében, az emlékeztetők, jegyzőkönyvek elkészítésében, a testületek döntéseinek végrehajtásában.

A Jogi és Humánpolitikai Iroda figyelemmel kíséri a Központot érintő jogszabályváltozásokat, aktualizálja az ATK szabályzatait, elkészíti, véleményezi, ellenőrzi, illetve a szerződéskötés eljárásrendjében meghatározott esetekben ellenjegyzi a Központot érintő szerződéseket, megállapodásokat. További feladatai: a Központban felmerülő, jogi szaktudást igénylő feladatok ellátása, a Központ humánpolitikájával kapcsolatban felmerülő feladatok elvégzése, valamint jogi kérdésekben tanácsadás, információszolgáltatás az Agrártudományi Központ vezetői részére.


Felhasználónév / jelszó:
**
Keresendő kifejezés:
  


«2017. február»
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Hasznos linkek gyűjteményeAgrár Kutatóintézetek és Tangazdaság
Debreceni Egyetem
Debreceni Tangazdaság és Tájkutató Intézet
Karcagi Kutatóintézet
Nyíregyházi Kutatóintézet


Debreceni Egyetem Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság
Cím: H-4032 Debrecen, Böszörményi út 138. ¤ Posta cím: 4002 Debrecen, Pf. 400. ¤ E-mail:
Telefonszám: +36- (52) 508-444 ¤ Telefax: +36- (52) 413-385