ImpresszumOldaltérképArchívum2019. december 9., hétfő
Hallgatói hírek - Archivum
 • Call for application

  The Doctoral Committee of Agricultural Sciences
  University of Debrecen launches the call for applications for the academic year 2016/2017 doctoral (PhD) degree programs on a full-time, correspondent and individual basis.
 • Pályázati felhívás doktori képzésre

  A Debreceni Egyetem Agrártudományi Doktori Tanács
  pályázatot hirdet a 2017/2018 tanévben kezdődő doktori (Ph.D.) képzésre
  nappali és levelező tagozat, valamint egyéni felkészülés keretében
 • Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj

  Erdős Zsuzsa a DE Agrártudományi Központ Nyíregyházi Kutatóintézet PhD hallgatója elnyerte a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíjat. Emléklap: https://portal.agr.unideb.hu/media/Erd__s_Zsuzsa_Emleklap_25251.pdf
 • Szakdolgozat/diplomamunka témakörök

  Az Agrártudományi Központ Karcagi Kutatóintézete és Nyíregyházi Kutatóintézete által meghirdetett szakdolgozat/diplomamunka témakörök már elérhetőek a végzős hallgatók számára. További információ: https://portal.agr.unideb.hu/reszletek.html?contentID=2062
 • Műszakvezető álláshirdetés

  A Farmtej Kft. keres állattenyésztő mérnök, azon belül is szarvasmarha tenyésztő főiskolát végzett munkavállalót keres műszakvezető pozíció betöltésére. Vállalkozásuk telephelye: Kemecse. A részletes pályázati kiírás megtekinthető a http://portal.agr.unideb.hu/media/M__szakvezet___allashirdetes_szovege_23819.pdf oldalon.
 • MÉK demonstrátori pályázati kiírás

  A 2014/2015-ös tanévre vonatkozó demonstrátori pályázat pályázati feltételei és a kitöltendő űrlap elérhető a https://portal.agr.unideb.hu/karok/mek/kar/nyomtatvanytar/index.html oldalon.

  A pályázatok benyújtási határideje 2014. szeptember 19.
 • Pályázati felhívás Doktorjelölti ösztöndíjra

  A Debreceni Egyetem Kerpely Kálmán Doktori pályázatot hirdet Doktorjelölti ösztöndíjra. Pályázhatnak azok a nappali tagozatos doktoranduszok, akik 2014. augusztus 31-ig abszolutóriumot szereznek. Az ösztöndíj időtartama: maximum 2014. szeptember 1. - 2015. augusztus 31.

  A pályázat beérkezésének határideje: 2014. augusztus 25.
  További információ: https://portal.agr.unideb.hu/media/2014__Doktorjelolti_osztondijra_felhivas_23668.pdf
 • Pályázati felhívás Doktorjelölti ösztöndíjra

  A Debreceni Egyetem Kerpely Kálmán Doktori pályázatot hirdet Doktorjelölti ösztöndíjra. Pályázhatnak azok a nappali tagozatos doktoranduszok, akik 2014. augusztus 31-ig abszolutóriumot szereznek. Az ösztöndíj időtartama: maximum 2014. szeptember 1. - 2015. augusztus 31.

  A pályázat beérkezésének határideje: 2014. augusztus 25.
  További információ: https://portal.agr.unideb.hu/media/2014__Doktorjelolti_osztondijra_felhivas_23668.pdf
 • A Tormay Béla Szakkollégium NTPSZKOLL−13−0027−es pályázatának eredményei

  A Debreceni Egyetem Tormay Béla Szakkollégiuma 2014 tavaszán sikeresen pályázott a "Nemzetközi kapcsolatok bővítése az önmegvalósítás jegyében a Tormay Béla Szakkollégiumban" címmel az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett a Nemzeti Tehetség Program keretén belül minősített szakkollégiumok támogatására. Bővebben: https://portal.agr.unideb.hu/media/TBSZ__Palyazat_Beszamolo_23572.pdf
 • KITE − ösztöndíjpályázat (2014/15.)

  Hallgatói ösztöndíj a KITE-nél!

  Felhívás és jelentkezési lap alább elérhető.
 • Szakmai gyakorlat az USA−ban

  Szakmai gyakorlat az USA-ban
  Susie Silberhorn, amerikai farmtulajdonos(Susies Garden Patch)ajánlata kertészmérnök hallgatók részére
 • Szakmai gyakorlat az USA−ban

  Szakmai gyakorlat az USA-ban
  Leírás angolul
  Pályázati lap
 • Diplomaosztó ünnepség DE GVK

  A Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Kar diplomaosztó ünnepséget tart 2014. június 20-án 10:00 órakor a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus Aulájában.
 • Zöld Campus: újrapapír program

  A DE MÉK különböző tanszékein és intézeteinél nagy mennyiségű olyan nyomtatott anyag keletkezik, melynek csupán az egyik oldalára nyomtattak.
  A kezdeményezés keretében 2014 tavaszán ÖT újrapapír tárolót helyezünk el az Böszörményi úti Campus területén: I., II., III., IV. előadó, N épület első emelet.
  Folyamatosan feltöltjük ezeket, a tanszékektől összegyűjtött, egyik oldalán már használt és feleslegessé vált papírokkal. Az újratárolók feltöltésének és magának az egész programnak a fő célja az lenne, hogy a diákok lehetőség szerint használják ezeket a papírokat az előadások alatti jegyzetelésre, dolgozatírásra, stb.
  Az újrapapír tárolókból csak elvenni szabad papírt, visszatenni nem! Ha már nem használod tovább az elvett lapokat, dobd őket szelektív papírgyűjtőkbe!
 • Pályázati felhívás doktori (Ph.D.) képzésre

  A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara pályázatot hirdet doktori (Ph.D.) képzésre nappali és levelező tagozat, valamint egyéni felkészülés keretében.

  A pályázat benyújtásának határideje: 2014. május 16.
  Felhívás: https://portal.agr.unideb.hu/media/2014_PhD_palyazati_hirdetes_23173.pdf
  Call for application: https://portal.agr.unideb.hu/media/Call_for_applications___PhD_program2014_23174.pdf
 • 2014. évi külföldi mezőgazdasági szakmai gyakorlat

  A Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet szervezésében külföldi mezőgazdasági szakmai gyakorlatokra van lehetőség 2014-ben.
  A programok részletes leírása a http://www.nakvi.hu/node/70358 oldalon érhető el.
 • Simonyi Nemzetközi Videó Pitch Verseny

  A SIVP célja olyan fiatal egyetemi hallgatók támogatása, nemzetközi vállalkozói tudáshálózat vérkeringésébe történő becsatornázása, akikben megvan a hajlandóság, készség, képesség, hogy szakmai tudásukat, kilépve komfortzónájukból, megmutassák egy üzleti ötlet formájában.

  Várjuk minden olyan fiatal jelentkezését, akinek, egy piaci termék/szolgáltatás formájában, megoldása van egy adott problémára, mely ezáltal segítheti a potenciális felhasználókat.
 • Hallgatói Tőzsdeverseny

  Egy verseny, amelyen csak nyerhetsz, fődíj: iPad Air!

  Március 3-28-ig tart az első országos Hallgatói Tőzsdeverseny, amelyet a Buda-Cash Brókerház szervez. Kíváncsian várjuk, ki lesz a legsikeresebb a 4 város 5 egyeteméről/főiskolájáról, aki az 1 hónapos versenyen a leggyorsabban ráérez a tőzsdézésre.
 • OFKD Felhívás

  A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar, Földrajzi Intézet, Természet- és Környezetföldrajzi Tanszéke 2014. április 23-25. között rendezi a XIV. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferenciát Pécsett.
 • A Német Környezetvédelmi Alapítvány pályázata

  A Német Környezetvédelmi Alapítvány, a DBU legújabb pályázati lehetősége végzős és nemrég végzett magyar fiatalok számára szól, akik környezetvédelemhez, fenntarthatósághoz kapcsolódó témában tanulnak/tanultak vagy kutatnak.

  Jelentkezési határidő: 2014. március 1.
  Plakát német és angol nyelven: https://portal.agr.unideb.hu/media/DBU_plakat_22988.pdf
  További információ elérhető a Német Nagykövetség honlapján, valamint az alábbi linken: http://www.dbu.de/1462.html
 • Kutatási gyakornoki program

  Az University of Minnesota kukorica kutatási csoportjának munkatársa egy fő részére Kutatási gyakornoki állást (Research Internship) ajánlott fel.

  A Kutatási Gyakornoki program a Minnesotai Egyetem kukorica alapú növénytermesztési rendszerekkel foglalkozó csoportjánál, a minnesotai farmgyakorlati program keretein belül MAST (Minnesota Agricultural Student Trainee) valósul meg.

  Részletek: https://portal.agr.unideb.hu/reszletek.html?contentID=1794
 • Pályázati felhívás doktori (Ph.D.) képzésre

  A Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centrumának Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara pályázatot hirdet doktori (Ph.D.) képzésre nappali és levelező tagozat, valamint egyéni felkészülés keretében.

  A pályázat benyújtásának határideje: 2013. november 30.
  Felhívás: https://portal.agr.unideb.hu/media/Palyazati_felhivas_PhD_kepzesre_1024_22082.pdf
  Call for application: https://portal.agr.unideb.hu/media/Felhivas_PhD_angol_1024_22081.pdf
 • VELUX tanulmányi ösztöndíj Dániában

  A Debreceni Egyetem meghirdeti hallgatói számára az ún. VELUX tanulmányi ösztöndíjat, amellyel a dán International Business Academy-n (IBA, www.iba.dk) vagy Copenhagen School of Design and Technology-n (KEA, www.kea.dk) folytathatnak tanulmányokat.
  Pályázati határidő: 2013. november 4. 16:00

  További információ: http://relint.unideb.hu/velux2013
 • Az Agráriumért Alapítvány pályázata hallgatói ösztöndíjra

  Az Agráriumért Alapítvány az OTP BANK Nyrt. támogatásával pályázatot hirdet ösztöndíj elnyerésére a DE Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma MÉK mezőgazdasági BSc és agrármérnöki MSc szakos hallgatói részére, akik tehetségesek, jó tanulmányi eredménnyel rendelkeznek, nehéz anyagi körülmények között élnek.

  A pályázat leadási határideje: 2013. szeptember 20.
 • Lovasoktatás

  A Nagyerdő szívében, csendes, nyugodt környezetben vár a Debreceni Lovasakadémia minden kedves lovagolni vágyót.

  Gyakorlott iskolalovak és több éves tapasztalattal rendelkező, odaadó oktatók állnak rendelkezésre akár kezdőként, haladóként vagy kötelező testnevelés óra keretében érdeklődnek.
  További információ: http://portal.agr.unideb.hu/szolgaltatasok/lovasoktatas/index.html
Felhasználónév / jelszó:
**
Keresendő kifejezés:
  


«2019. december»
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Debreceni Egyetem Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság
Cím: H-4032 Debrecen, Böszörményi út 138. ¤ Telefonszám: +36- (52) 508-444 ¤ Telefax: +36- (52) 413-385
E-mail: