2019. december 11., szerda

A Hankóczy Jenő Növénytermesztési-, Kertészeti és Élelmiszertudományi Doktori Iskola hallgatói


Szűrés: 

 Név Témavezető(k) neve Téma címe
Tóth Gabriella JuditDr. Sárvári MihályA fehér virágú édes csillagfürt virágzás és termékenyülés-biológiájának vizsgálati eredményei a termés alakulására
Kovács CsillaDr. Peles FerencA fertőző tőkeelhalásban szerepet játszó gombák izolása és azonosítása hagyományos és molekuláris biológiai módszerekkel a tokajhegyaljai és tarcali borvidéken
Csikai Andrea EditDr. Győri ZoltánA gabonafélék minősége és takarmánybiztonsági kérdései a termőföldtől a felhasználásig
Fodorné Fehér ErikaDr. Győri Zoltán, Dr. Varga IstvánA kálium készlettrágyázás hatása a Blauburger fajta termésének mennyiségére, minőségére és stressztűrésére
Vigh SzabolcsDr. Kovács BélaA káposztafélék nemzetség egyes fajainak beltartalmi és egészségvédő/élettani hatásai a táplálkozás vonatkozásában
Görcsös GáborDr. Sárvári MihályA klímaváltozás kedvezőtlen hatásait mérséklő hibridspecifikus kukoricatermesztési technológiák fejlesztése
Seres EmeseDr. Sárvári MihályA köles termesztés technológiájának fejlesztése, adaptálása eltérő ökológiai viszonyokra
Szabó AnitaDr. Vágó Imre Dr. Kátai János A komposzt-talaj bekeverési arányának hatása a talaj-növény rendszer elemkör forgalmára és egyéb biológiai és kémiai paramétereire
Bákonyi NóraDr. Lévai László A látens tápanyaghiány kialakulásának lehetséges okai
Dr. Bérczesné Szojka AnikóDr. Karaffa Erzsébet MónikaA mitokondriális légzés enzimeinek azonosítása és a gének molekuláris jellemzése fonalas gombákban, különös tekintettel a cianid-rezisztensalternatív oxidázra
Takács Tímea Dr. Prokisch József A nanoszelén tartalmú takarmányok, élelmiszerek és a mérgezőanyagok (nehézfémek és mikotoxinok) kölcswönhatásának vizsgálata állatkisérletekben
Kovács VilmosDr. Győri ZoltánA nyomonkövethetőség biztosítása a szerbiai élelmiszerláncban
Mátyás BenceDr. Kátai JánosA szén körforgalom mikrobiológiai folyamatai egy trágyázási tartamkísérletben
Móré Mariann Dr. Győri Zoltán, Dr. Sipos Péter A tészta, mint kolloidikailag komplex rendzser tulajdonságainak és táplálkozási értékeinek javítása
Dr. Pászti ErikaDr. Szilvássy JuditA tinnitus befolyásolása gyógyszerekkel és élelmiszerekkel
Felhasználónév / jelszó:
**
Keresendő kifejezés:
  


«2019. december»
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Pályázat doktorjelölti ösztöndíjra

Hogyan töltsünk fel PhD dolgozatokat a DEA-ba?

Tudományos Igazgatóság

Országos Doktori Tanács

Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola 

Ihrig Károly Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola

Kerpely Kálmán Doktori Iskola

Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma ¤ Hankóczy Jenő Növénytermesztési, Kertészeti és Élelmiszertudományok Doktori Iskola
Cím: 4032. Debrecen, Böszörményi u. 138. A. épület fszt. 50. ¤ 4015 Debrecen, Pf. 15. ¤ Telefon: (+36 52) 508-313 ¤ Fax: (+36 52) 508-460
E-mail: